Статті
Батькам
27 Серпня 2024

Набір в мультипрофільний ліцей “Академія U: maker” продовжено!

У звʼязку з доукомплектуванням 10-го та 11-го  класів до кінця серпня діятиме спеціальна пропозиція – 25% знижка вартості навчання в старшій школі нового формату. 

Попередній перегляд автора Ірина Єцкало
Ірина Єцкало
Попередній перегляд статті Набір в мультипрофільний ліцей  “Академія U: maker” продовжено!

Унікальність ліцею полягає в тому, що ми не очікуємо, що підлітки в 14-15 років готові зробити усвідомлений, відповідальний вибір на початку навчання в старшій школі, тому у нас можливо робити цей вибір в процесі навчання, приміряючи на себе різні профілі (академічні та професійні). Вибір відбувається ітераційно, усвідомлено, шляхом спроб і помилок.

– поділилася керівниця Академії U: maker Вікторія Гуменюк.

 

Мультіпрофільність U: maker, є результатом усвідомленого вибору кожного студента. Школа не обмежує себе кількістю заздалегідь визначених професійних або академічних спрямувань, натомість випрацьовує  профілі з кожним/-ою, у відповідності до інтересів та цілей студента/-ки, надаючи можливість “приміряти” на себе різні професії. 

Більше того,  підхід  індивідуального супроводу пошуку шляху самореалізації та підтримки практичного старту професійної  карʼєри студентів Академії U: maker  відповідає на один з найбільших викликів, які стоять перед сучасними освітянами, а саме - низькою мотивацією старшокласників вчитися в наслідок відірваності шкільної програми від майбутнього професійного шляху. 

Освітня програма Академії U: maker є цілісною, й об'єднує такі 4 компоненти:

  1. Особистісний:  соціально-емоційне навчання, навчання принципам гнучкої розробки та управлінню проєктами, збереження здоров’я, статеве виховання, особистісний розвиток; 
  2. Академічний: вивчення шкільної програми згідно з державним стандартом, підготовка до НМТ, вивчення обраних дисципліни за профілем, наукові проєкти;
  3. Соціально-громадянський: історія України та всесвітня історія, особисті фінанси, цифрова та інформаційна грамотність, підприємництво, волонтерство, політологія, основи правознавства та економічної теорії, релігієзнавство, етика;
  4. Професійний - практичне занурення в обрану студентом професійну сферу/професію, отримання навичок ручної професії, яка дозволить заробляти ще під час навчання в старшій школі, стажування, робота над проєктами у супроводі професійного ментора. 

Серед студентів Академії “U: maker” вже є ті, хто зробив акцент на академічному спрямуванні, маючи змогу вивчати другу іноземну мову (крім обов’язкової англійської), готуватися до тестів IELTS/TOEFL, та поглиблено вивчати  «свої» профільні предмети. Є й ті,  хто вже визначився з вибором  професійного  напрямку, відтак,  маємо серед наших студентів тих, хто пробує себе в сфері письменства, професійному  спорті, SMM менеджменті, Sales менеджменті, та навіть татуюванні. 

Відтак, освітня програма Академії U: maker пропонує студентам:

- гнучкість та  індивідуальні академічні та/або  професійні освітні траєкторії;

- ознайомчі виїзди та зустрічі з різноманітними професійними сферами;

- робота з ментором для «занурення» в професійну сферу;

- робота з порадником - “старшим другом”, тьютором, який підтримує на шляху самовизначення та кращого розуміння себе; 

- інтеграція практики самопізнання та рефлексії в навчальний процес;

- розвиток у студентів здатності робити вибір, приймати усвідомлені  рішення та реалізувати задумане. 

 

Щоб отримати деталі та записатися на екскурсію:

 

Тел: +380678270537

Email: [email protected]

Сайт: https://umaker.academy/  

Продовжити читати