Статті
Батькам
24 Квітня 2024

Готуйся до НМТ разом з ЗНО Математика BOT Challenge і отримуй Apple iPad

НМТ з математики: школярі прокачують знання з математики та отримують призи

Попередній перегляд автора Анна Печерна
Анна Печерна
Попередній перегляд статті Готуйся до НМТ разом з ЗНО Математика BOT Challenge і отримуй Apple iPad

Щороку для підготовки до ЗНО та НМТ Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця у партнерстві з ІТ-компанією SoftServe оголошують челендж з математики. Завдяки йому школярі прокачують свої знання з математики та отримують за це призи вже сьомий рік поспіль. 

Змагання функціонує на базі чат-бота ЗНО Математика BOT Challenge. Учасники розв’язуватимуть задачі з програми НМТ і за правильне розв’язання отримуватимуть призові бали. До участі в челенджі запрошують учнів 9-11 класів з будь-якого куточка України. При цьому вони мають грати в боті під власним ім’ям та лише з одного облікового запису.

Це працюватиме таким чином:

  • Учень запускає бот та натискає «Розпочати».
  • Далі заповнює реєстраційну форму​ для участі в челенджі.
  • Повертається в бот та отримує завдання, яке має розв’язати.
  • Якщо вказує правильну відповідь — отримує за це бали.
  • Вирішує все більше завдань, збирає бали та підіймається турнірною таблицею.

Учасники з найбільшою кількістю балів на момент 12:00 17 травня 2024 року стануть переможцями. Перші три переможці отримають планшети Apple iPad, а для решти учасників організатори чемпіонату передбачили спеціальні номінації та призи.

Бот допоміг мені повторити й узагальнити знання з математики за попередні роки. Також, оскільки на момент участі в конкурсі я навчався у 10 класі, завдяки боту я зміг опанувати матеріал 11 класу для підготовки до НМТ. Та, звісно ж, хочу відмітити зручний формат та системи рейтингу» – розповідає переможець минулорічного челенджу Іван Харківський

У 2023 році переможцями челенджу стали Максим Єгор з Херсонського фізико-технічного ліцею, Пустова Ольга з ЗОШ № 61 у Миколаєві та Іван Харківський з ліцею №107 у Харкові. З 2017 року 81 тисячі учнів розвʼязали 3,2 млн завдань та вдало підготувались до іспитів. 

 

А знайти школу в Харкові ви можете на нашому порталі.

Долучайтеся до наших сторінок в InstagramFacebook та Telegram-каналу, щоб бути в курсі освітніх тенденцій

Продовжити Читати