Статті
Батькам
14 Вересня 2023

Спільні вихідні для дітей та батьків у київській школі мистецтв "9¾ school"

Не витрачайте час дарма, поки чекаєте дитину з гуртка, подаруйте собі теж годину розвитку та задоволення

Попередній перегляд автора Карина Філоненко
Карина Філоненко
Попередній перегляд статті Спільні вихідні для дітей та батьків у київській школі мистецтв "9¾ school"
Привіт, я Олеся Корженевська - директор школи аудіовізуальних мистецтв  9¾ school  і більше, ніж заправляти ковдру в підковдру я ненавиджу безцільно проведений час.
Найбільше я не люблю чекати сина з гуртків. В кращому випадку я не забуду взяти з собою книжку. У гіршому — я просто просиджу годину в телефоні.
Безцільність таким чином проведеного часу важко недооцінити, а можливість провести цей час з користю для себе важко переоцінити.
В батьківстві дуже виснажує оця жертовність, коли ставиш інтереси дитини вище своїх. А ще хочеться не лише для себе час знайти, але і на побачення сходити з чоловіком.
 
Знайомо, правда?
 
Тому з радістю й гордістю запрошую вас на СПІЛЬНІ ВИХІДНІ для дорослих та дітей у Школа аудіовізуальних мистецтв 9¾. Відтепер у нас проходитимуть так КОЖНІ ВИХІДНІ!
Розказую, як це працює:

СПІЛЬНІ ВИХІДНІ у суботу 16.09

15:00-17:00 (дітям)

Ви віддаєте дитину нам на другий поверх школи 9¾ school. І доки ваш скарб вчиться в'язати гачком і забирає з собою афігєнний готовий виріб — кумедний чохол для телефона з мордочкою тварини, який можна носити через плече (фото в каруселі)
 
Фото: школа аудіовізуальних мистецтв 9¾ school

15:00-16:30 (дорослим)

Тим часом батьки спускаються на перший поверх нашого Гоґвортса в самому серці Подолу та йдуть вчитися танцювати аргентинське танго з нуля.
Так, я знаю, що чоловіка затягнути на танці неможливо, бо "Це не для мене!", Мужики не танцюють!" і "Я ж дерев'яний!"
 
А ще тут дуже грає роль оце стереотипне мислення про те, що танго — це коли тебе кидають у всі сторони, таскають по підлозі в сукні з розрізом до грудей і обов'язково у нього в зубах червона троянда!
 
Якщо ви саме так уявляєте собі аргентинське танго — ви нічого про нього не знаєте!
 
Аргентинське танго — це максимально інтелігентний танець, навчитися танцювати який може будь-хто, будь-якої комплекції й в 90% зі 100% краще, якщо до вашого першого уроку ви не займалися ніякою бачатою чи ще там чимось і не почнете цей досвід підкладати під танго.
Тобто, це саме той випадок, коли дуже добре, якщо ви ВЗАГАЛІ ніколи не танцювали.
Даю руку на відсіч, що ви навчитесь, а якщо ні — ми повернемо вам гроші, але (спойлер) такого ще жодного разу не було й у всіх виходило. Так, навіть у тих, які кричали більше за всіх "Я дерев'яний!"

Отже, як виглядатиме ваша субота:

 
 
Поки дитина поверхом вище в'яже собі чохол для телефона — ви з чоловіком (або без, бо так їх важко затягнути) вчитеся з нуля танцювати аргентинське танго під керівництвом неймовірного викладача від Бога Андрій Гладиш.
 
А наприкінці у вас ще залишається пів годинки часу, щоб вибігти з коханим на побачення і випити поруч справді смачну каву. Або якщо ВІН таки не прийде — порадувати себе новою книгою і тортиком у наших прекрасних сусідів кав'ярні Книгарня Zakapelok!

СПІЛЬНІ ВИХІДНІ У НЕДІЛЮ 17.09

 
16:00-17:00 Під пильним керівництвом пана Дмитра ваш син або донька навчиться малювати портрет в стилі мого улюбленого художника Рене Магрітта, а також прослухає коротку лекцію з історії мистецтв, щоб більше познайомитись з цим видатним бельгійським митцем.
Заняття проводить Dmytro Vavrovskyi, який навчить малювати будь-кого!!! Це вже перевірено на моєму синові Федір Корженевський, який ще не так давно не міг сонечко з промінчиками намалювати, а зараз малює, як крутий імпресіоніст і вде продає свої роботи!

Одразу після малювання:

16:00-17:00 Розпочинаємо новий майстер-клас для дітей "Осіння вишивка". Вишивати будемо по дереву! Я впевнена, що такого досвіду у вашої дитини ще немає.
Тим часом батьки мають пів годинки на побачення або каву, а з 16:30-18:00 вчаться танцювати аргентинське танго з нуля!
 
Скажу вам наступне: після таких вихідних ви будете неймовірно пишатися собою, бо і дитина буде в захваті від майстер-класів, і ви — найкраща мать / батько на землі, а ще й з коханим на побачення сходили! Далі можна просто йти в будь-який класний заклад Подолу на спільну вечерю і думати про те, чому ДО цього дня ще ніхто такого не робив , і як ми класно в нашій школі все придумали !
 
 
Також нагадую, що з наступного тижня у нас стартують всі акторські курси для дітей 7-10 років, 11-15, старші підлітки 13-17 — група вже закрита і навчається, а ще акторський курс BASIC для дорослих і дуже дорослих  - детальніше на нашому сайті 934.com.ua
 
А якщо вас цікавить аргентинське танго у будні, то така група у нас теж є і займається щосереди і щоп'ятниці з 18:30-20:00.
 
Реєструйтеся і ми обов'язково вам перетелефонуємо!
 
З приводу майстер-класів вам зателефонує Макґонеґел школи Валентина Артамощенко, а з приводу танго чекайте дзвінка від Дамблдора — тобто від мене :))
 
До зустрічі на вихідних!
 
Олеся Корженевська

Продовжити Читати