Статті
Батькам
23 Вересня 2024

Школа? Дайте дві!

Програма подвійного диплому для старшокласників, що планують вступ та навчання за кордоном

Попередній перегляд автора Ірина Єцкало
Ірина Єцкало
Попередній перегляд статті Школа? Дайте дві!

Це можливість, про яку варто дізнатися батькам українських старшокласників. Алеком Освіта вже більше п’яти років надає учням шанс отримати подвійний диплом, і ми досі, як і в перші дні співпраці з нашими американськими партнерами, захоплюємося геніальністю цієї ідеї та її втіленням. 

За цей час програму Подвійного диплому успішно завершили понад 200 українських учнів, і ще 250 активно продовжують навчання. Більшість випускників, які отримали американський диплом, вже навчаються в престижних університетах по всьому світу, зокрема в HAN University (Нідерланди), University of Amsterdam (Нідерланди), Simon Fraser University (Канада), Seneca College (Канада), University of Westminster (Британія), University of Central Florida (США), та багатьох інших навчальних закладах Європи, Великої Британії та США.

Уявіть: ваша дитина продовжує навчатися в рідній українській школі та одночасно проходить онлайн-навчання в одній із кращих американських приватних шкіл - Wayland Academy, Washington Academy або Thornton Academy. По закінченню програми учень отримує два дипломи:

  1. Атестат про повну середню освіту України.
  2. Диплом американської приватної школи.

Чим програма Dual Diploma корисна для батьків?

Для батьків це впевненість, що підготовка до вступу за кордон відбувається вчасно, належним чином, англійською мовою та під наглядом експерта з вищої освіти. З моменту, коли ви приймаєте рішення та реєструєте майбутнього студента на цій програмі, вам не потрібно витрачати час на питання вступу або контролювати процес підготовки. Перевіряти домашні завдання теж не потрібно. 

Чим програма American Online High School Diploma корисна учням?

  • Диплом про закінчення школи в США без вказання онлайн-формату навчання. Цей диплом визнається коледжами та університетами в усьому світі. Для учнів це справжній джокер при вступі за кордон.
  • Підготовка до навчання в університеті: навички написання есе, резюме, дослідницьких робіт.
  • Підготовка до іспитів SAT та IELTS.
  • Суттєве покращення рівня англійської мови завдяки заняттям англійською.

На відміну від підготовки до вступу за допомогою репетиторів, в результаті навчання на програмі Dual Diploma ви отримуєте і якісну підготовку та диплом американської High School.

 

В чому переваги програми American Online High School Diploma?

  • Гнучкість: починати навчання можна у будь-який час. Учні самостійно обирають час та швидкість проходження курсу.
  • Доступність: 24/7 підтримка тьюторів і доступ до інтерактивних уроків, що мотивують досягати кращих результатів.
  • Великий вибір предметів: понад 100 предметів, серед яких можна обрати як традиційні, так і специфічні курси: від психології та соціології до маркетингу та комп’ютерних наук.
  • Advanced Placement (AP) курси: доступні за додаткову плату, ці курси викладаються на університетському рівні. Високі оцінки за AP предмети не лише покращують шанси на вступ до університету, але й дозволяють отримати кредити, що можуть бути зараховані як частина майбутньої університетської програми.
  • Додаткові курси від University of California: для учнів 10-11 класів доступні три курси від University of California, Santa Barbara — університету, що входить у топ-30 в США.
  • Економія часу та грошей: Рік навчання у середній школі США коштує від $35 000 до 85 000, до цього варто додати ще 15 000-25 000 витрат на проживання в Америці. Для порівняння, повна вартість програми American Online High School Diploma за весь період обійдеться в 10 разів дешевше.

Інтерактивні уроки, індивідуальний підхід і доступ до університетських курсів роблять Dual Diploma оптимальним та дуже зручним вибором для тих, хто починає підготовку до вступу за кордон заздалегідь. Розпочинати навчання за цією програмою можна вже з 6 класу української школи. Ми радимо робити це не пізніше 9-10 класу.

Давайте поспілкуємось? 

Якщо вам цікаво та ви готові почути більше про те, як ця унікальна програма допомагає досягти успіху, запрошуємо вас на консультацію. Досвідчені консультанти Алеком нададуть потрібну інформацію та допоможуть обрати ту школу та предмети, що потрібні саме вам.

Контактна інформація:

  • Офіс: м. Київ, вул. Протасів Яр, 8
  • Телефон: 098 876 04 02
  • Електронна пошта: [email protected]

Доєднуйтеся до наших сторінок у Фейсбуці, Інстаґрамі та телеґрам-каналу  щоб бути в курсі освітніх можливостей за кордоном!

Продовжити читати