Статті
Школам
30 Серпня 2023

Можливості благодійної організації Ukraide для освітніх закладів України

Можливості для співпраці українських освітніх закладів з організацією Ukraide

Попередній перегляд автора Ірина Єцкало
Ірина Єцкало
Попередній перегляд статті Можливості благодійної організації Ukraide для освітніх закладів України

Ukraide була створена з метою об'єднувати людей, зокрема й дітей з усього світу з українською молоддю, щоб показати їм, що вони мають підтримку світової спільноти. Також це надає їм можливість спілкуватися з однолітками. Ukraide допомагає молодим людям у вивченні іноземних мов та розвитку інших навичок, які сприятимуть їхньому успіху в дорослому житті.

На даний момент Ukraide повністю фінансується за власний рахунок і не шукає фінансових внесків.

Партнери Ukraide:
  • UNICEF
  • Кафедра психології UCLA
  • ООН

Ukraide пропонує ряд послуг, які можуть стати в нагоді освітнім закладам України, а саме учням цих закладів.

Фото: Freepik

Емоційна та психологічна підтримка

Ukraide надає можливість будь-якій дитині, яка відчуває потребу поговорити з кимось у повній конфіденційності та безкоштовно, звертатися за емоційною та психологічною підтримкою. Ця послуга допомагає дітям, що стикалися з травмуючими подіями або відчувають психологічний дискомфорт. На допомогу може прийти дорослий, підліток або інша дитина, готові вислухати та дати пораду. Крім того, організація співпрацює з такими закладами, як UCLA, для надання кваліфікованої психологічної допомоги українським дітям, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Вивчення англійської мови

Англійська мова відіграє ключову роль у сучасному світі, і Ukraide пропонує освітнім закладам України співпрацю в сфері навчання англійської. У розпорядженні організації є багато викладачів, які готові працювати із учнями на будь-якому рівні знань. Підхід до навчання індивідуальний: кожному учневі пропонуються заняття, які відповідають його рівню знань.

Репетиторські послуги

Ukraide також пропонує безкоштовні репетиторські послуги для дітей в Україні. Це може бути допомога з шкільною програмою або вивчення чогось нового на вибір учня. Окрім англійської мови, Ukraide також надає можливість вивчення інших мов, таких як німецька.

Співпраця освітніх закладів з організацією Ukraide може стати ефективним засобом підтримки та розвитку учнів, надавши їм додаткові можливості для особистісного росту.

Більше про організацію Ukraide та можливості читайте на їхньому офіційному сайті

Продовжити Читати