Статті
Батькам
24 Червня 2024

Безкоштовний онлайн-курс "Основи підприємництва для підлітків"

Учні 7–11-х класів мають можливість отримати стипендію для навчання на річній програмі MBA Kids Starter.

Попередній перегляд автора Ірина Єцкало
Ірина Єцкало
Попередній перегляд статті Безкоштовний онлайн-курс "Основи підприємництва для підлітків"

Учні 7–11-х класів мають можливість отримати стипендію для навчання на річній програмі MBA Kids Starter, а також пройти безкоштовний онлайн-курс "Основи підприємництва для підлітків". 

Зараз учні 7–11-х класів можуть поборотися за стипендію для участі в Річній Підприємницькій програмі MBA Kids Starter. Для цього потрібно зареєструватись і пройти онлайн-курс "Основи підприємництва".

Конкурс на отримання стипендії складається з трьох етапів:

👉 1 червня — 31 липня

Зареєструйтесь на платформі MBA Kids Online та пройдіть курс "Основи підприємництва для підлітків".

👉 1–15 серпня

31 липня закривається можливість проходити курс, і формується рейтингова таблиця учасників. 30 учнів з найвищими балами проходять до фінального етапу — співбесіди з командою MBA Kids International.

👉 15–31 серпня

Відбираємо учасників з усієї України, незалежно від їх місцезнаходження. До кінця серпня всі переможці дізнаються про початок їхнього шляху на Річній Підприємницькій програмі в MBA Kids International.

Детальна інформація про умови — на сторінці Конкурсу. 

У Школі підприємництва та лідерства для дітей і підлітків MBA Kids International допомагають обрати комфортну роль у бізнесі, визначитися з професією, розвинути корисні навички і знайти своє місце в команді. Програми MBA Kids International діють в Україні, Бразилії, Албанії, Казахстані та Азербайджані.

Викладачі школи допомагають дітям та підліткам надбати необхідних практичних знань і навичок з лідерства, підприємництва і менеджменту. Вони – ключові для успішної самореалізації в сучасному світі.

Продовжити Читати